"Това е най-тежката криза в управленския мандат на ГЕРБ", каза

...
"Това е най-тежката криза в управленския мандат на ГЕРБ", каза
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Това е най-тежката криза в управлението на ГЕРБ


"Това е най-тежката рецесия в управническия мандат на ГЕРБ ", сподели пред БНР Цветан Цветанов, член на ГЕРБ и някогашен заместник-председател на партията.

Според него времето, в което се случва тя - година преди парламентарните избори - лимитира опцията за промени, само че и за по-ясна визия за излизане от тази рецесия.

"По това, което следя, мисля, че в ръководството всичко се концентрира и отива непосредствено към премиера Бойко Борисов. Тук отсъстват тези, които координират активността в съответните министерства.... Във всяко ръководство би трябвало да има неотложни, дълготрайни и краткосрочни ограничения, които да са свързани с организационни и структурни промени и със законодателни промени ", разяснява Цветанов.

По думите му карцерът на министър визира най-високите равнища в държавното ръководство, само че посочи, че по-важно е какво се случва на долните равнища, които са координирали и проверявали и са докладвали, че няма проблем, след което министър Нено Димов е полагал автограф.

"Политиците започнаха да употребяват политически прокуратурата. Политиците сътвориха това чувство, че прокуратурата може да бъде част от политическите играчи на политическата сцена ", по този начин Цветанов отговори на въпрос дали в акцията по задържането на министъра на екологията не е била опит за политическа игра.

Цветанов разяснява, че рецесията с неналичието на вода в Перник не може да бъде избрана като сюжет: "Който приказва, че има някакъв сюжет, би трябвало да си зададе въпроса за какво се стигна дотук ".

Според него не може да се прави прилика сред рецесията в Перник в този момент и февруарските митинги през 2013 година поради високите сметки за ток, тъй като тогава е имало сериозен сюжет, който е бил разигран.

Прогнозата на някогашния заместник-председател на партията е, че няма да се стигне до предварителни парламентарни избори: "Това ръководство би трябвало да покаже по какъв начин ще се излезе от тази рецесия. Защото, в случай че се отиде на предварителни избори по време на развиването на тази водна рецесия, резултатът ще бъде доста тежък за партиите, които сега образуват съдружното ръководство ". И уточни, че решението зависи от всички - и от дребния, и от огромния съдружен сътрудник.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР