Това е най-новата версия за тежкото престъпление, която се коментира

...
Това е най-новата версия за тежкото престъпление, която се коментира
Коментари Харесай

Тотална Бомба! От Мвр Изтече Кой Е Поръчал Отвличането На Адриан! Де Да Бяха Мутри, Абсолютно Никой Не Очакваше Това!

Това е най-новата версия за тежкото закононарушение, която се разяснява измежду някогашни служители на реда и представители на престъпния контингент в София, написа " Телеграф ".

Жената е съществена фигура в търговията със суперлуксозни коли и директен съперник на фамилия Златкови в този отрасъл.

Близо половин година преди Адриан да бъде отвлечен компанията на бизнес дамата е била атакувана от служители на реда поради подозрения за източване на Данък добавена стойност. Потърпевшите считали, че зад удара на ченгетата стояли точно конкурентните им от " Софавто ", които са подали сигнал в полицията.

" Иззели са им компютри, документи и са претърпели загуби. В същото време сега конкуренцията в продажбата на суперскъпи возила е доста жестока, тъй като хората със средства избират да си купят автомобила извън и да го карат с непознати номера, с цел да спестят налози. Други платежоспособни клиенти въобще не желали да ги виждат в България с коли за по половин милион ", описват осведомени в бизнеса.

Дамата, за която се допуска, че може да има връзка в закононарушението, била измежду създателите на силовото обезпечаване у нас. От Министерство на вътрешните работи изрично отхвърлят да разясняват версии и следи, до които са стигнали, с цел да не се попречи на следствието.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР