Това е най-нормалното нещо – не всички да са в

...
Това е най-нормалното нещо – не всички да са в
Коментари Харесай

Уклончив отговор от човек до Манолова защо Велислав Минеков се отдръпна от Отровното трио

Това е най-нормалното нещо – не всички да са в политиката. Това съобщи водачът на Движение „ България на жителите ” Димитър Делчев, наследник на шефа на Българска петролна и газова асоциация Андрей Делчев. Партията пък беше основана от Меглена Кунева.
Димитър Делчев отговори по този начин на въпрос за какво " Отровното трио " стана дуо, в смисъл, че на обединяване с Мая Манолова.
 Минеков описа за срещата със Слави Трифонов, чака да ръководи държавно управление на Радев Минеков описа за срещата със Слави Трифонов, чака да ръководи държавно управление на Радев
Един от т.нар Отровно трио, което бе измежду основните уредници на антиправителствените митинги през лятото - проф. Велислав Минеков,...
Същевременно пред Българска национална телевизия Делчев видя като гаранция за почтеност видеонаблюдението при броенето на бюлетини. Той разгласи, че се съмнява в честността на вота, тъй като машините за вота не се охраняват от Министерство на вътрешните работи, а от частна фигура. Делчев уверено съобщи, че частната компания нямала контракт за защита. Чак като повдигнахме въпроса от " Изправисе.БГ ", от оня ден има една кола на жандармерията, добави Делчев. По думите му, като извънпарламентарна мощ хората към Мая Манолова вършат всичко допустимо за честността на изборите – посредством покровители, а ръководещите правели всичко допустимо за ниска изборна интензивност.
Според Делчев, след тези избори или ще се тръгне на изчистване на " мутрите ", или ще има замитане на следи. Изчистване щяло да има, в случай че се направи проверката, желана от " Изправисе.БГ ". Но Делчев по този начин и не уточни съответно кои са мутрите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР