Това е най-необичайната история стил „разказ в разказа“, която сме

...
Това е най-необичайната история стил „разказ в разказа“, която сме
Коментари Харесай

След последния ъпдейт феновете правят телевизори в Minecraft

Това е най-необичайната история жанр „разказ в разказа“, която сме чували. Новият прелиминарен ъпдейт за Minecraft с код 19w07a изцяло промени механизма на картините в играта. Досега те действаха, изобразявайки единични текстури. С новия ъпдейт обаче изображенията в обекта могат да се сменят (по сходство на GIF формата). Това беше единствено мотив за хакерите, от дълго време чакащи да създадат тв приемници и монитори за компютри в Minecraft.
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/02/After-Latest-Minecraft-Update-Fans-Are-Creating-In-Game-TVs.mp4
Потребител в Reddit – Hopeabandoner сътвори екран в играта и сподели по какъв начин гледа YouTube видео с пиксализиран тип. Интерфейсът му ни наподобява (доколкото можем да забележим от високата резолюция) на Windows 10. Друг запалянко пусна цялостен филм в Minecraft, употребявайки новата функционалност. Накрая потребителят destruc7ion взе премията за най-скъп тв приемник, като стриймна интрото на Gravity Falls в HD резолюция, употребявайки няколко обособени картини. Един от виделите форума в Reddit даже разяснява „по-добро качество на картината от моя личен телевизор“.
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/02/759.mp4
Разбира се, проявлението на сходни клипове в енджина на Minecraft изисква спомагателни компютърни запаси. Ако би трябвало да се възпроизведат 30 фрагмента в секунда, видеата бързо прескачат 100 МВ (оригиналните картини в Minecraft тежат килобайти и даже по-малко).
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/02/780.mp4
Според destruc7ion, видеото при започване на анимационния сериал е с величина половин гигабайт и не се изпълнявало гладко на компютъра му. Така че до момента в който Microsoft не усъвършенства механизма, опцията ще си остане персонален избор на феновете. Може би в бъдеще някои сървъри на Minecraft сесии ще могат да извършват къси въвеждащи клипчета с правила на света, преди новите геймъри да стартират игра.
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/02/781.mp4
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР