Това е най-актуалната столична клюка. Явно бъдещия татко, който чака

...
Това е най-актуалната столична клюка. Явно бъдещия татко, който чака
Коментари Харесай

Онемяхме, Как Можа Да Й Го Причини! Извършиха Непростимото С Много Бременната Десислава! В Сълзи Е Заради

Това е най-актуалната столична клевета. Явно бъдещия баща, който чака дете от певицата и поставя рога много нескопосано тъй като не един и двама индивида са го видели с любовницата му, а и самата тя се била погрижила да се разбере, че мачка чаршафите с боксьора, твърди hotarena.net.

Новата на Малката Кобра е студентка в НСА и мацка със супер спортна секси визия, разкриват осведомени.

Интимната и спекулация била относително прясна. Двамата поддържали връзка от към месец. Благой обаче нямал желание да зареже Деси Слава, а единствено малко да разнообрази с*ксуални си живот, гласи клюката.

Но тайната на срещите им е разкрита от очевидци

. Само преди ден певицата пусна кадър, на който бъдещият баща целува бременното коремче на Деси и с това двойката завоюва много благосклонности.

Но очевидно зад фотографията се крие не толкоз лицеприятна реалност. Спортистът е единствено на 20 или с цели 18 лета по-млад от изпълнителката. Ha пpaĸтиĸa тoй e caмo 4-5 гoдини пo-гoлям oт cинa нa Дecи Слaвa - Maйĸи.

Tя зaчeнaлa пpeз янyapи мeceц тaзи гoдинa, дoĸaтo c Haйдeнoв бяxa зaeднo нa poмaнтичнa вaĸaнция нa Maлдивитe. Очаква се бебето да се появи на бял свят напълно скоро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР