Това е натиск срещу премиера, протестите се организират от политическа

...
Това е натиск срещу премиера, протестите се организират от политическа
Коментари Харесай

Премиерът да вдигне осемкратно доходите, само да кажат откъде да вземат парите

Това е напън против премиера, митингите се провеждат от политическа мощ, която е отвън Народното събрание. Това съобщи депутатът Емил Димитров-Ревизоро, който видя и напън от Веселин Марешки поради Валери Симеонов – имал 12 гласа в Народното събрание, подкрепял властта, а нищо не видял като поддръжка от нея.
От горивата няма да вземаме – тогава да решим на кои пенсионери да не даваме пенсии. Това сподели Димитров пред Нова телевизия, който разкритикува тези на протестиращи от миналите почивни дни по какъв начин страната краде от по-големия данък на горивата поради по-високата цена.
Никой не печели от по-високи цени. ОПЕК и Съединени американски щати дефинират цените на петрола, през днешния ден влизат в действие глобите против Иран. Някой ще би трябвало да компенсира количеството, което ще бъде спряно от Иран. Българският министър председател може ли да разгласи война на Америка и Русия, тъй като Русия дълги години държеше ниски цени, в този момент не е по този начин, попита Ревизоро.
Депутатът, който е част от " Обединени патриоти ", беше безапелационен, че единствената съставния елемент, която се трансформира в цената, е цената на суровината, идваща като импорт. Ревизоро обаче изясни, че цените по бензиностанциите се вършат като всяка верига гледала на каква цена продават другите.
Защо протестиращите в Благоевград, за какво не отидете до Гърция да си купите гориво. В Добрич като сте, за какво не отидете в Румъния да си купите на ниска цена гориво? От София за какво не отидете в Сърбия да си купите на ниска цена гориво? Няма по-евтино от нашето, на всички места е едно и също. Премиерът да вдигне осемкратно приходите, единствено да кажат от кое място да вземат парите, приключи Ревизоро.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР