Това е начинът, по който отговаряме на нестабилната политическа среда

...
Това е начинът, по който отговаряме на нестабилната политическа среда
Коментари Харесай

Денков напук на зложелателите със заседание по никое време за промоциите и „стем център“

„ Това е методът, по който отговаряме на нестабилната политическа среда в България. Благодаря ви, т‘ва е “.

Така приключи министър председателят акад. Николай Денков откритата част на днешното държавно съвещание, което се организира в късния следобяд в Министерски съвет.

Министър-председателят изясни какъв брой значими неща прави.

„ Правителството работи редовно и настойчиво за възстановяване на живота на хората и бизнес-средата в България. Програмата „ Достъпно за вас “ е реалност от през вчерашния ден и провокира подобаващ интерес – както от хората, по този начин и от комерсиалните вериги в страната “, разяснява министър председателят.

По самодейност на кабинета и икономическото министерство, от през вчерашния ден част от магазините означават някои от промоциите на стоките си „ от първа нужда “ с етикета „ Достъпно за вас “. Сред „ преференциалните “ артикули има предложения за прясно мляко 1,5% за 2,60 лева, кайма за 8.80 и други жизненоважни артикули като ананаси и мортадела.

„ Днес ще вземем и две други решения, които също заслужава да бъдат маркирани. Ще отпуснем финансова помощ от 1512 лева на 450 семейства, потърпевши от ураганния вятър. Отбелязвам, че днешното решение се взима единствено 12 дни след бедствието. Определяме и мястото на националния Стем център, който ще е в „ София тех парк “ до суперкомпютъра, с цел да се възползват оптимално учителите и учениците “, изясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР