Това е мръсна циркаджийска история, която цели да бъдем спрени

...
Това е мръсна циркаджийска история, която цели да бъдем спрени
Коментари Харесай

Иванчева:Прокуратурата коригира и намества данни по делото


Това е мръсна циркаджийска история, която цели да бъдем спрени в битката с имотни измами и презастрояване. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази заран ” на bTV отстраненият кмет на регион „ Младост ” Десислава Иванчева. Преди два дни тя беше пусната под домакински арест – на независимост е за първи път след показния арест на 17 април в центъра на София. Тя беше арестувана дружно с заместничаката си Биляна Петрова по обвиняване, че са взели рушвет от 56 хиляди евро.

По думите на Иванчева прокуратурата поправя и намества данните, свързани с делото. Тя е безапелационна, че в никакъв случай не е желала и не е взимала рушвет, а всички суми, за които се загатва в изтеклите СРС-та са за дарения.

Скоро ще се слушат СРС-тата и ще се разбере какво стои зад тях. Ние занапред ще ги слушаме… Тези 15 хиляди за прокуратурата какво значи – за офертата да ме отстранят. Даже ми е обидно, че коствам 15 хиляди дори не евро, а лв. ”, разяснява Иванчева.

Отстраненият кмет на „ Младост ” сподели, че с Александър Ваклин се е срещнала единствено един път и е било по отношение на подаяние, което той единствено е поискала да направи – детска площадка.

В края на изявлението Десислава Иванчева благодари на съдия Иво Хинов, който пусна нея и Бояна Петрова под домакински арест, и на всички жители, които я поддържат. Призова също да престане натискът върху техните юристи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР