Това е моментът, в който вилнеенето на тройния убиец Валдо

...
Това е моментът, в който вилнеенето на тройния убиец Валдо
Коментари Харесай

Намушквания в Нотингам: Полицейска бодикамера заснема момента на нападателя с нож Tasered след убийство

Това е моментът, в който вилнеенето на тройния палач Валдо Калокане из Нотингам е спряно от смели ченгета, които го удариха с Tasered.

Параноидът шизофреникът беше заловен, до момента в който седеше в откраднатия ван на третата си жертва, откакто покоси почтени пешеходци. Полицията популяризира трагичните фрагменти, откакто Калокане, на 32 години, беше наказан през днешния ден за ужасяващите офанзиви през юни предходната година.

На 13 юни страната се разсъни с ужасяваща вест от Нотингам, че палач с нож е вилнял в целия град. Оказа се, че Валдо Калокане е умъртвил двама студенти, Барнаби Уебър и Грейс О’Мали-Кумар, и двамата на 19 години, до момента в който се прибирали у дома след нощно излизане. След това той атакува и умъртви учебния надзирател Иън Коутс.

Г-н Коутс беше на няколко седмици след пенсиониране и двамата възпитаници честваха края на образователната година. По време на буйството си Калокане се опитал да нахлуе и в младежко общежитие, само че бил бутнат от прозореца. Калокане беше признат за почтен в ликвидиране и винов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР