Това е моментът, в който студент от Държавния университет в

...
Това е моментът, в който студент от Държавния университет в
Коментари Харесай

Шокиращ момент: Студенти в елитен US вуз пребиват като куче свой колега ВИДЕО

Това е моментът, в който студент от Държавния университет в Тексас е получил увреждане на мозъка, откакто бе атакуван и обичай грубо от членове на университетското приятелство Пи Капа Пи, които си помислили, че жертвата им е била член на различен обществен клуб.

22-годишният Николас Панагиотопулос и негов другар настояват, че са били нападнати от най-малко половин дузина членове на братството Пи Капа Пи, до момента в който са прекосявали около здания, благосъстоятелност на Ета Ро на 27 октомври тази година.



Нападателите са предизвикали фрактура на черепа му, както и увреждане на мозъка, откакто са го пребили пред общежитието на Пи Капа Пи, излиза наяве от правосъдни документи.
Причина за грозното нахлуване е неправилното разбиране, че двамата мъже са били членове на различен обществен клуб.

Панагиотопуло, който е живеел през улицата против общежитието на братството, се е опитал да избегне борбата, само че глутницата студенти му се нахвърлили, твърди неговият юрист Шон МакКонъл.

Друг юрист съобщи пред Ей Би Си, че групата нападатели са оставили Панагиотопулос да лежи на земята в безсъзнание, откакто го пребили грубо.

Студентът, който не е съумял да приключи следването си вследствие на офанзивата, е прекарал месеци в болница и е бил посъветван да не чества Коледа със фамилията си в Ню Йорк заради своите контузии.

Младежът е с увреждане на мозъка, фрактури на черепа, психична контузия и прочувствено разстройство след офанзивата, настояват неговите юристи.

Сега Панагиотопулос се надява да се дипломира през 2020 година.

Също по този начин той желае 1 милион от управлението на братството, тъй като не са подхванали ограничения за недопускането на случая.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР