Това е моментът, в който нещастният шофьор се оказа на

...
Това е моментът, в който нещастният шофьор се оказа на
Коментари Харесай

Шофьор от ада, заснет от камера, докато шофьор прави най-лошата възможна грешка в кръговото движение

Това е моментът, в който нещастният водач се оказа на няколко сантиметра от конфликт с насрещния трафик, откакто караше в неверната посока към натоварено кръгово придвижване.

Шофьорът съвсем провокира цялостен безпорядък в Единбург, Шотландия, откакто нещата взеха рисков поврат и ужасният миг беше уловен от шокиран пасажер в рейса. Паниката настава, когато стотинката падне, че са объркали нещата доста неправилно, съвсем причинявайки струпване.

Зяпачът беше на борда на автобусна линия на Lothian, до момента в който наближаваха кръговото придвижване при The Jewel, тъкмо до A1.. Докато гледаха през прозореца, видяха жълт фиат, който се движи в неверната посока, оповестява EdinburghLive.

Според очевидеца транспортните средства на кръговото кръстовище, насочващи се към А1, са били принудени да работят бързо и да натиснат спирачките си, с цел да избегнат конфликт с мотора отвън пистата. Те снимаха изображение от рейса, което демонстрира какъв брой близо са колите до конфликт, защото Fiat може д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР