Това е момент, който никой родител никога не забравя -

...
Това е момент, който никой родител никога не забравя -
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън признава за ужасяващ момент, само часове след като родила принц Джордж

Това е миг, който никой родител в никакъв случай не не помни - моментът, в който гушва за първи път своето новородено бебе.

И без подозрение принцът и принцесата на Уелс ще си напомнят радостните си първи мигове с принц Джордж тази събота, когато бъдещият крал ще навърши 10 години.

Джордж е роден на а 22 юли 2013 година и е първородното дете на Кейт и Уилям. В деня на неговото раждане радостната вест бе оповестена към 20:00 часа и единствено часове по-късно той направи обществения си дебют пред Lindo Wing в Падингтън, централен Лондон.



Уилям и Кейт бяха снимани с новороденото си бебе на стълбите на болничното заведение, показвайки го на стотиците доброжелатели пристигнали онлайн и на милиони любопитни погледи. Традицията за сходен дебют на кралските бебета бе основана от починалата принцеса Даяна, когато роди принц Уилям.

Това без подозрение е бил много стресиращ миг за двойката и изключително за Кейт, която преди малко бе родила единствено няколко часа преди този момент и трябваше да се изправи пред света. В свое изявление няколко години по-късно тя дефинира прекарването като “леко ужасяващо “.

Тя направи признанието в подкаста Happy Mum, Happy Baby с някогашния победител в I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here, Джована Флетчър. Джована попита Кейт: “Какво беше да знаеш, че толкоз доста хора са на открито, откакто преди малко си родила? “

Кейт искрено отговори: " Да, беше малко ужасяващо, леко ужасяващо, няма да неистина. "



Тя изясни и за какво е решила да тръгне по стъпките на починалата си свекърва Диана и да театралничи на стълбите на болничното заведение с дребното си бебе:

“Всички бяха толкоз подкрепящи и двамата с Уилям в действителност осъзнавахме, че това е нещо, от което всички бяха разчувствани и знаете, че сме извънредно признателни за поддръжката, която обществеността ни сподели и в действителност за нас да можем да споделим тази наслада и благодарност със света, усещах, че е в действителност значимо. ”

“Но също по този начин беше съчетано с новородено бебе, неопитни родители и несигурността какво носи това, тъй че имаше всевъзможни смесени страсти. “

Попитана какъв брой време е минало сред раждането и позирането на стъпалата на Lindo Wing, Кейт сподели: “О, Боже мой, не мога да си спомня. Всичко ми е малко замъглено.

Мисля, че останах в болница през нощта, припомням си, че беше един от най-горещите дни и нощи с огромни гръмотевични стихии, тъй че не съумях да дремя доста, само че Джордж съумя, което беше в действителност ужасно.

Много желаех да се прибера вкъщи, тъй като до момента в който бях в болница, имах всички мемоари от това, че бях в болница, когато бях болна, тъй че това не беше място, където желаех да седнал съм. Така че в действителност обезверено желаех да се прибера у дома и да се върна към нормалността. “



По-рано тази седмица стана ясно, че принцът и принцесата на Уелс са взели режението Джордж да пропусне традицията и да не се причисли към въоръжените сили.

Въпреки че от множеството наследници от мъжки пол се чака да служат на страната си по някакъв метод, съгласно известията нормалният период на работа не е нещо, в което Джордж ще би трябвало да се включи, в случай че не изрази предпочитание да се причисли.

Съобщава се, че другар на Уилям е разкрил пред медиите, че той и Кейт няма да пречат на Джордж да откри личната си орис и пристрастеност в живота. Приятелят сподели на Mail on Sunday: “На доктрина нищо не пречи на Джордж да преследва кариера като астронавт, да вземем за пример, в случай че това е, което желае и по-късно да стане крал по-късно. “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР