Това е може би един от редките случаи, в които

...
Това е може би един от редките случаи, в които
Коментари Харесай

Трудно ли ѝ е на Емили Ратайковски да бъде толкова секси

Това е може би един от редките случаи, в които обръщаме внимание на Емили Ратайковски не поради провокативните ѝ фотосите, които има навика да разгласява.
 Ашли Греъм, телефонният ѝ номер и за какво моделът разкри какъв е той
Защо Ашли Греъм показа телефонния си номер

Друго е да има супер модел в указателя

Този път го вършим, тъй като Емрата беше на посетители в предаването на Ашли Греъм - Pretty Big Deal. В него Греъм кани най-различни хора, които съгласно нея са огромната работа, само че не в неприятния смисъл на думата.

Е, по-голяма от Емили няма и да откри, а от диалога сред двете дами стана ясно, че да си секси не е по никакъв начин елементарно. Ашли Греъм попита Ратайковски дали употребява сексапила си като някакъв тип суперсила и дали в миналото методът, по който наподобява, ѝ е носил негативи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Pretty Big Deal (@prettybigdealpod) на Ное 19, 2019 в 6:05 PST

Емрата отговори, че и от двете по-малко. " Мисля, че имам много комплицирана връзка с това да бъда секси. " Емили Ратайковски счита, че е намерила мощ в това да бъде секси, само че не с цел да изкарва пари, а с цел да се усеща уверена в себе си и тялото си.
 Емили Ратайковски, голите сутрини в дома ѝ и по какъв начин моделът ги посреща
Голите сутрини на Емили Ратайковски

Майко блага

Моделът счита, че една жена един път подложен в кутията, наречена мода, мъчно може да излезе от нея и да покаже, че е доста повече от красиво лице и тяло. Целият диалог сред двете може да бъде забелязан по-долу.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР