Това е много груба игра без оглед на публичното впечатление.

...
Това е много груба игра без оглед на публичното впечатление.
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Свидетели сме на разгул на противоправни действия от най-високо място

Това е доста груба игра без оглед на общественото усещане. Играе се безочливо - с ботушите и са активизират хора от този вид, които освен умеят тази игра, само че се заблавляват с нея. Част от публиката също се забавлява, само че човешката нормалност е разярена.

Така разяснява в ефира на Би Ти Ви психиатърът Николай Михайлов в отговор на въпрос за " войната сред институциите ".

Посочи, че протичащото се - акциите на страната и прокуратурата в хазарта и на прокуратурата против държавни глава, наподобява като илюзия. " То е занимателно, тъй като е спектакъл, само че не е занимателно тъй като е злобен спектакъл и актьорите са уродливи. Някакъв разгул на антиконституционни и противоправни дейности. Подслушват президента на републиката, определен с директен национален избор ", разяснява психиатърът.

" Става напълно ясно: всеки без изключение може да бъде издърпан с тази кука на официализираното безвластие, което назовава себе си правораздаването, тъй като основният прокурор е изведен като някакъв самобитен арбитраж на българския политически развой. Той цензурира и разпределя функциите, с цел да накаже тези, не които са провиняват от позиция на закона, а които в конюнктурната обстановка нараняват нечий интерес ", уточни доктор Михайлов.

Това е толкоз жестоко, че не може да бъде преквалифицирано, тъй като основният прокурор е недосегаемо лице. Това манифестира по ослепителен метод смисъла на настояването на президента за промени в Конституцията за правосъдната власт, уточни лекарят. " Това не може да се търпи повече. Това не е обществен либерален развой, това не е власт, която се упражнява съгласно върховенството на закона. Това не е власт, която се упражнява по либерален метод съгласно върховенството на закона. Това е синтетична институцията с преимущества надзаконови, досъдебни, паразаконови, само че никога не показват обществената правдивост, уточни той за дейностите на прокуратурата.

" Някакъв разгул на антиконституционни и противоправни дейности от най-високо място. Подслушват президента на републиката, който е определен с директен национален избор, въплъщава нацията, има контур на човек, който се грижи да показва личните си словесни прояви. Посрещнат е от тези, които се усещат уязвени, с една по този начин откровена бухалка, че става напълно ясно: всеки без изключение може да бъде издърпан с тази кука на официализираното безвластие, което назовава себе си правораздаването, тъй като основният прокурор е изведен като някакъв своебразен арбтраж на българския политически развой. Той цензурира и разпределя функциите, с цел да накаже тези, не които са провиняват от позиция на закона, а които в конюктурната обстановка нараняват нечий интерес

Това при едно крепко неапатично общество би трябвало да активизира сила на доста остро отричане и на огромна опозиция ", проучва той.


Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за
хазарта (67)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР