Това е лоша новина - прокуратурата да разследва вътрешен министър,

...
Това е лоша новина - прокуратурата да разследва вътрешен министър,
Коментари Харесай

Валентин Радев: Защо не предоставяме официално военна помощ на Украйна? Агресор ги е нападнал


" Това е неприятна вест - прокуратурата да проверява вътрешен министър, не е добре. Не ми харесва това, че има мотив за такова нещо, без значение кой е. Да оставим прокуратурата да каже кой е. Това не е добре както за системата на Министерство на вътрешните работи, по този начин и за доверието в институциите. Винаги ме боли, когато някой стреля по институциите, без значение дали има или няма мотив ", каза бившият министър на вътрешните работи в студиото на " Денят ON AIR ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8971
Той показа, че не е толкоз сюрпризиран от новината, че България изнася оръжия за Украйна, само че: " Изненада ме това, че се спрягат две имена - на господин Петков и господин Василев. От една страна тази публикация ги хвали, че са го създали скрито, въпреки това - те от самото начало си мълчаха. Тази публикация бих я сложил под съществено подозрение. Очевидно оръжия непосредствено България - Украйна не изнасяме. Тук Нинова е права. "

По думите му това се е случвало през трети страни.

" Защо не предоставяме публично военна помощ? Какво ни е на нас българите? Нещо особено ли имаме към Украйна, ненавиждаме ли ги тези хора? Агресор ги е нападнал. Първата причина е, че в България няма лустрация. И второто - няма водачество, а тази публикация го демонстрира чудесно. Никой не е обяснил на хората, че това е добър ход и че ние вършим нещо положително, в случай че някой не е схванал ", поясни Радев в ефира на Bulgaria ON AIR.

И е безапелационен, че Нинова би трябвало да върне незабавно мандата.

" Тя не може с ГЕРБ, в този момент за " Продължаваме промяната " би трябвало да каже " Не ", тъй като са я лъгали от самото начало. Това е изводът от тази публикация. Всички се скриват зад това, че не е било непосредствено изнасяне. За половин година сме изгубили 1,3 милиарда $ оборот от това, което е изнесено като оръжие. И оръжието не убива, хората убиват, оръжието възпира. Обидно е това ", добави някогашният министър.

разясни, че България е профилирана в това да създава всевъзможни муниции.

Попитан дали Борисов ще отиде на лидерската среща, той отговори: " Той е извънредно диалогичен, те го упрекват, че бързо си сменя мнението. Смисълът в този момент да има лидерска среща е в случай че има евентуално за държавно управление, аз не я виждам. За какво да върви господин Борисов на тази лидерска среща. И ГЕРБ направихме каквото можахме, опитахме се първоначално, не се получи. Очевидно се отива на избори, само че аз не се тормозя. Това е народна власт. С тези служебни държавни управления изкривяваме демокрацията, в този момент в случай че има пето служебно държавно управление, президентска република ли сме? Така не може да се продължава. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР