Това е краят на една ера. През юли тази година

...
Това е краят на една ера. През юли тази година
Коментари Харесай

Мисията на първия IONIQ приключи

Това е краят на една епоха. През юли тази година производството на истинския Hyundai IONIQ ще завърши в завода на компанията в Улсан (Южна Корея). Последният автомобил от фабриката ще сложи точка на значима глава в най-новата история на производителя. При стартирането си на пазара през 2016 година това беше първата кола в света с три електрифицирани задвижващи системи - хибрид, Plug-in хибрид и напълно електрическа, заяви " Труд бг ".

Спирането на IONIC в международен мащаб съставлява дълго планувано решение от Hyundai да отговори на изменящите се потребителски условия. Моделът обаче ще остане същински модернист, който промени автомобилния свят и прокара пътя на триумфа на електрическата подвижност за корейската марка.

При лансирането си през 2016 година IONIQ се открояваше блестящо от останалите коли освен със своя дизайн и аеродинамика, само че и и с новаторските механически решения. Той беше планиран през цялото време за трите вида електрифицирани задвижвания. Пълният пакет за сигурност обезпечи най-хубавата отбрана на пасажерите в този клас и оптималните 5 звезди в самостоятелните проби за сигурност.

Моделът разполага и с усъвършенствани системи за асистирано шофиране като образован круиз надзор и камери за поддържане на лентата. Електрониката подсигурява безвредно навигиране в най-предизвикателните обстановки. Всестранните качества на автомобила му донесоха редица награди, само че най-важната му задача беше проправянето на пътя за новото потомство електрически модели на Hyundai.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР