Това е краят на една епоха в света на модата

...
Това е краят на една епоха в света на модата
Коментари Харесай

Повече няма да видим модния спектакъл на Victoria’s Secret - slava.bg

Това е краят на една ера в света на модата – годишното охолно шоу на Victoria’s Secret публично бе анулирано.

След месеци спекулации представител на VS удостовери – към този момент няма да провеждат емблематичния за марката величествен фешън театър, на който най-красивите дами в света съвсем две десетилетия дефилират в нищожно долни дрехи.

Пред WWD разясниха, че марката ще продължи да основава забавно наличие, посредством което да промотира продуктите си, само че то няма да бъде под формата на фешън ревю.

“Шоуто бе доста значима част от нашата марка и реализира необикновен маркетингов триумф в предходните години. Но все пак, в този момент се опитваме да намерим най-хубавия метод да нареждаме марката си и да го споделяме пред клиентите си занапред”, обявиха представителите на марката.
“Модата е промишленост, подлежаща на доста промени. Затова би трябвало да се приспособяваме и да се променяме, взаимно с обществото.”

Решението е взето след множеството отрицателни мнения през последната година. Според множеството почитатели на Victoria’s Secret основателите на първокласно долни дрехи освен са снижили качеството на продуктите, само че и метода, по който ги показват не е подобаващ. Обвиненията към компанията са основно поради кастинга им на модели от съвсем идентични размери, раси и полове.

Макар че през последните месеци марката поставя обилни старания да промени репутацията си, като се обвърза с овърсайз и трансджендър модели, всеобщото мнение продължава да бъде основно отрицателно.

Модният театър на Victoria’s Secret бе извършен за първи път през 1995 година, а през 2001 бе излъчен и по малкия екран. Шоуто стана едно от първите ексцентрични ревюта, които трансформираха промишлеността.

От тогава модели като Наоми Кембъл, Тайра Банкс, Миранда Кер, Адриана Лима, Алесандра Амбрози, Жизел Бюндхен, а през последните години и Джиджи Хадид, и Кендал Дженър носеха празнично въодушевление всяка година тъкмо преди Коледа. Всяко издание на шоуто се организираше в друг град и с разнообразни тематики, а за осъществяванията гостуваха международно известни артисти като Риана, Лейди Гага, Тейлър Суифт, Бруно Марс и доста други.

Източник: missbloom

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР