Това е конструкция с голямо напрежение, но в механиката има

...
Това е конструкция с голямо напрежение, но в механиката има
Коментари Харесай

Дончев: Правителството „Денков- Габирел“ може да изкара и 4 години, ако работи добре

„ Това е структура с огромно напрежение, само че в механиката има подобен вид напрегнати структури, някой път се оказват доста здрави. Това е вярното решение “. Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев за проектокабинета „ Денков-Габриел “, който беше показан в петък и би трябвало да бъде гласуван скоро от депутатите.
Прочетете още
“Трябва да има държавно управление. Пътя, през който минахме, беше доста сложен от политическа позиция, от време на време от човешка. Работата му няма да е лесна “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му ГЕРБ не е опитвала да получи някакво преимущество в договарянията с ПП-ДБ, откакто изтече записа от партийното заседание на „ Продължаваме промяната “.

„ Минахме през няколко фази… значим е резултатът – има състав на държавно управление и има болшинство в Народното събрание, което да го поддържа. Другата огромна вест – има болшинство, което има воля и е в положение да поддържа правосъдна промяна. Животът на държавното управление зависи от самото държавно управление. Животът му може да е и 4 години, зависи от качеството му на работа и от резултатите.  “, съобщи Дончев.

На въпроса дали ще има депутати от ГЕРБ, които ще гласоподават „ срещу “ проектокабинета „ Денков-Габриел “ той призна, че не може да отговори. Проведохме доста диалози, разбрахме се, че по-добро решение от това няма, колкото и да е мъчно, посочи депутатът от ГЕРБ.

Решението за отделянето на Националната следствена работа от прокуратурата той дефинира като „ добра стъпка за деконцентрация на пълномощията и на властта на прокуратурата “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР