Това е колата на Николай Костадинов, председател на групата на

...
Това е колата на Николай Костадинов, председател на групата на
Коментари Харесай

Забиха кирка в колата на лидер от Възраждане

Това е колата на Николай Костадинов, ръководител на групата на Възраждане в Общинския съвет на Варна. Очевидно смяната продължава с цялостна мощ - преди ни арестуваха, биеха и обгазяваха, до момента в който в този момент единствено забиват кирки в колите. Това разяснява във " Facebook " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Няма да ни спрат! Както вие казвате, колкото повече се пробват толкоз, повече ни стимулират! ", " Няма отстъпим нито крачка обратно! ", " Умират от боязън, тъй като знаят, че краят им идва и всички ще си платят! ", гласят част от мненията под поста на Костадинов.

Николай Костадинов бе втори в листата на Възраждане за 3 МИР – Варненски. Роден е във Варна, на 37 години, татко на едно дете. Завършил е Професионална гимназия по стопанска система „ Д-р Иван Богоров”, бакалавър в Икономически университет Варна, компетентност „ Икономика на търговията”, магистър към ИУ - Варна по „ Публичен мениджмънт и административна власт”.

Николай Костадинов е бизнесмен, който развива личен бизнес в областта на търговията. Той е общински консултант първи мандат от групата на " Възраждане " в Общински съвет Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР