Това е коалицията, която е най-отворена към медиите, всичко, което

...
Това е коалицията, която е най-отворена към медиите, всичко, което
Коментари Харесай

Сидеров: Нямам амбиция за постове в изпълнителната власт

Това е обединението, която е най-отворена към медиите, всичко, което става в нея се схваща дори първо в медиите, в сравнение с вътре в самата коалиция, разяснява Сидеров във връзка връзките сред патриотите в предаването " Още от деня ".

При нас няма задкулисие, това е ясно, разяснява Сидеров.
Волен Сидеров, водач на " Атака ": Аз споделям неща - не с цел да се заяждам с някого или да атакувам Каракачанов или Симеонов, тъй като по този начин нормално го интерпретират, а го споделям с желанието да заздравим нещата.
" Криза, има рецесия в тази коалиция, това се вижда ", безапелационен е Сидеров, само че и добави, че " в китайските писмени знаци йероглифът за рецесия - по същия метод се изписвало и опция. Тоест имаш рецесия, само че имаш и опция за нещо ново ".

Въпросът съгласно него е по какъв начин да се трансформира рецесията в обединението в нова опция.
Аз бях главният мотор да създадем тази коалиция, в случай че не беше станала тя, нямаше да има ръководеща коалиция, тъй като в този момент се приказва доста по този начин дали е вярна, неправилна, хубава, неприятна. Това беше изборът на хората, а нямаше да сме трета мощ, в случай че не бяхме се обединили 2016 година.
Той изясни, че " първи е блъснал камбаната " и е настоял да се насочи вниманието към това, което за хората е значимо - приходи, стандарт на живот.
Може би беше неточност, че двамата водачи на партиите от тройната коалиция патриоти отидоха в изпълнителната власт, можеше да пратим други и в този момент е допустимо други хора да застанат на тези позиции, а ние да се концентрираме върху това дали можем да запазим патриотичната коалиция, дали можем да я реновираме и да покажем, че въпреки всичко ние сме с хрумвания в тази политика.
Аз нямам проблем да работя с Валери Симеонов в Народното събрание и с който и да било, безапелационен е той.
Стига да има здрав разсъдък отсреща, стига да няма самоувереността, че през него приказва истината и единствено истината.
Нямам упоритост и не съм заявявал в никакъв случай упоритост за постове в изпълнителната власт, посочи Волен Сидеров.
 Патриотите вземат решение на следващия ден ще повдигнат ли претендент за вицепремиер Патриотите вземат решение на следващия ден ще повдигнат ли претендент за вицепремиер
Утре в ранния следобяд ще заседава Коалиционният съвет на "Обединените патриоти ". От там се чака новината ще повдигнат ли патриотите претендент за вице...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР