Това е кабинет на Продължаваме Промяната“, на Демократична България“ и

...
Това е кабинет на Продължаваме Промяната“, на Демократична България“ и
Коментари Харесай

Костадинов: Кабинетът на ПП-ДБ и ГЕРБ е предателски, ще унищожи България

Това е кабинет на „ Продължаваме Промяната “, на „ Демократична България “ и на ГЕРБ. Това е политическо държавно управление. Това не е експертен кабинет, разяснява пред публицисти водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Всеки един от тези по този начин наречени специалисти няма по какъв начин да бъде министър, в случай че не бъде посочен от избрана политическа партия, сподели Костадинов.

Той добави, че това не е кабинет на КНСБ и на „ Подкрепа “, не е и кабинет на Светия синод, нито на браншовата организация на земеделците да вземем за пример. Това е кабинет на „ Продължаваме Промяната “, на „ Демократична България “ и на ГЕРБ. „ Това е политическо държавно управление. Това не е експертен кабинет “, счита той. 

И още нещо – като приказваме за специалисти, значи ли, че тези хора, които са в партиите им не са специалисти, попита Костадинов, както и значи ли това, че Кирил Петков не е специалист, а Асен Василев е, тъй като Асен Василев влиза в кабинета, а Кирил Петков – не.

По думите му всички тези хора са представители на политическа партия, те влизат като представители на ГЕРБ, или на Политическа партия, или на Демократична България. Според него този кабинет е изменнически и на процедура ще унищожи България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР