Това е инфекциозното във Видин. Няма да позволим да ни

...
Това е инфекциозното във Видин. Няма да позволим да ни
Коментари Харесай

БОЕЦ: Това е инфекциозното във Видин. Няма да ни убивате в този концлагер /снимки/

Това е инфекциозното във Видин. Няма да позволим да ни убивате в този концлагер. Това пишат членовете на гражданско съдружие БОЕЦ на страницата си във Facebook. Оттам прецизираха, че фотосите, където би трябвало да се лекуват болните от ковид и други тежки болести, са направени през вчерашния ден. Т. е напълно настоящи са.
„ Публикувам фотоси от Инфекциозното поделение във Видин сега! Картината е потресаваща. Днес Щаба разгласи първият случай на инфектиран с ковид във Видин. Преди две седмици оповестиха, че инфектираните ще бъдат настанявани в това поделение. Във видинската болница НЯМА НИТО ЕДИН инфекционист! Тогава БОЕЦ пуснахме видео по какъв начин наподобява отделението от вън и зададохме няколко въпроса към ръководещата ни мафия, които нямат отговор и до през днешния ден. Вируса обаче към този момент е при нас и ситуацията е ужасяващо, както за пациентите, по този начин и за медиците! “, означават от организацията.

Оттам допълват: „ СЕГА не запитвам към този момент, а декларирам, че в случай че мой непосредствен бъде открит с ковид НЯМА да извърша карантината, НЯМА да разреша да бъде вкаран и погубен в този концлагер, а ще го натоваря в колата и в случай че би трябвало на таран ще мина през КПП-тата им, само че ще го закарам в същата частна клиника, или във ВМА, където се лекуват свинете. Защото и жителите имаме право на здраве, грижи и живот “, се споделя в позицията.

.

.

.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР