Това е идеята на японския робот, оценен на само 4500

...
Това е идеята на японския робот, оценен на само 4500
Коментари Харесай

Big Clapper ще ви хвали и аплодира цял живот

Това е концепцията на японския робот, оценен на „ единствено ” 4500 $

Big Clapper наподобява съвсем като домат, само че задачата му е да бъде аплодиращ придружител

Идеята на Big Clapper – робот за $4500, който сега набира средства в платформата за споделено финансиране Kickstarter, е елементарен а. Чувствате ли се недооценени в живота? Искате ли малко повече поддръжка? Какво ще кажете някой да ви аплоди ра за цялата тази невероятна работа, която вършите? Фантастично. Може да си купите този робот , изглеждащ като домат, който ще ви приветства и развеселява в живота.

Всъщност Big Clapper не се употребява единствено за аплодисменсти, само че това е една от главните му функционалности. Роботът наподобява предопределен за магазини и компании, в ролята на атракция, която притегля вниманието на минувачите.

Big Clapper стартира своя живот като артистичен план на японския дизайнер Масато Такаши, който първо направи чифт пляскащи ръце, след това два, а по-късно цяла стена чифтове. След като показва някои от прототипите на Big Clapper по време на ревюто CES в Лас Вегас тази година, Такаши се обърна към Kickstarter, с цел да набере средства за произвеждане на робота.

Всеки Big Clapper има датчик за придвижване, с цел да открие околните наблюдаващи, и редица режими на работа. Можете да го накарате да пляска по авансово заложени ритми, по ваше предпочитание или дружно с музиката. Можете също да го програмирате да каже каквото ви харесва, като употребявате едно съпътстващо приложение.
още по тематиката
Очите на робота са проектирани по този начин, като че ли постоянно те гледат. Честно казано, това прави Big Clapper да наподобява малко ужасяващо.

Както и да е, Big Clapper евентуално ще събере задоволително средства, с цел да може Такаши да направи по-малка, по-достъпна версия на робота.

Представете си дребен Clapper, който е единствено няколко сантиметра висок, седнал на бюрото пред вас да ви развеселява неуморно…
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР