Това е хитър удар по властта в България, за да

...
Това е хитър удар по властта в България, за да
Коментари Харесай

Николай Малинов: Атаката срещу ”Русофили” клати властта

Това е остроумен удар по властта в България, с цел да я разклатят и да докарат нещата до такава степен, че още веднъж да бъде отсрочен планът ”Турски поток ”. Това споделя пред съветската медийна група РБК Николай Малинов, водач на Движение ”Русофили ”. Преди дни той бе упрекнат в шпионаж.
По думите му изказването на външно министерство за откритата на 9 септември съветска документална галерия в София, и дейностите на прокуратурата в България са проява за разединение в българския хайлайф, което ще повлияе на локалните избори тази есен.

" Мисля, че този развой ще се развива забавно поради това, че абсурдът е напълно неизходен на премиера Бойко Борисов и на ръководещата коалиция, защото русофилските маси в България на идващите избори ще гласоподават по напълно друг метод. "

Няма никаква загадка организация; постоянно съм заявявал обществено позициите си, човек строи избрани проекти и търси за тях избрана поддръжка, само че го прави в границите на закона - не съм написал документи за вдишване на курс към въоръжено въстание, споделя още той.

Винаги съм заявявал обществено, че от съветска страна получаваме две дарения годишно и нищо повече - към 5000 евро от Фондация " Русский мир " и средства от Руския фонд и персонално на Леонид Слуцки, с които към този момент 11-та година изпращаме на отмора 15 деца, изяснява Малинов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР