Това е футболът! Хърватия не спа, след като футболистите от

...
Това е футболът! Хърватия не спа, след като футболистите от
Коментари Харесай

Ден 9: Исландия решава съдбата на Меси и компания

Това е футболът! Хърватия не спа, откакто футболистите от националния тим победиха Аржентина с 3:0 и си осигуриха място на осминафиналите на международното състезание. В Южна Америка настроението е на другия полюс. В последните часове броят на закупените и запалени в храм свещи е повишен неколкократно. Причината е, че развоят в днешните мачове ще дефинира дали Лионел Меси и компания ще би трябвало да се върнат в родината си с наведени глави и по-рано от предстоящото.
Три хърватски шамара приближиха Аржентина до ранно отпадане (ГАЛЕРИЯ) "Гаучосите " в шах, може би скоро и в мат
Всички най-интересни моменти от мача сред " ватрените " и Аржентина, както и занимателните реакции след него, гледайте в днешния брой на " На пай пас ".

В Русия пък 6 тима са затаили мирис, за вторите си провокации от шампионата.

Бразилия - Коста Рика

Снимка: Reuters

Неймар и компания също не оправдаха упованията за първия си мач. Швейцарците се оказаха твърд съперник, против който реализираха единствено тъждество.

На фона на играта която сподели " Селесао ", ремито изглеждаше закономерно, което е най-притеснително за един от любимците за международната купа. Следващото предизвикателство е Коста Рика.

Отборът на Оскар Рамирес няма упоритости, само че всяка взета точка от огромните е добре пристигнала, изключително след загубата с 0:1 от Сърбия.

И до момента в който в щаба на Бразилия още треперят за здравословното положение на звездата Неймар, в Коста Рика са спокойни, че всички футболисти са здрави.

stat

Нигерия - Исландия

Снимка: Reuters

Симпатичният тим от дребният далечен остров се изправя против темпераментните африканци с най-впечатляващите екипи. А залогът е... ориста на Аржентина.

Вчера (21 юни) Меси и компания катастрофираха в шахматната стена Хърватия и това ги остави единствено с точка след два мача. Така ориста на Аржентина зависи от днешния мач. За " гаучосите " най-удобният сюжети е победа за Нигерия или тъждество.

В Исландия са окрилени от ремито точно против южноамериканците в своята група и надали ще се задоволят единствено нещо по-малко от 3 точки.

За Нигерия мачът е на живот или... отпадане. При загуба през днешния ден стилните африканци ще би трябвало да приберат одеждите и кожените чехли и да се мятат на самолета назад.
Кожените чехли на нигерийците радват почитателите на Мондиала (ГАЛЕРИЯ) Джон Оби Микел и компания впечатляват и с формалните си тоалети за международното състезание
stat

Събрия - Швейцария

Снимка: Reuters

Бившата югославска република играе против своята... диаспора. Поне това прави усещане, в случай че се осланяме единствено на съставите на двата отбора.

" Плавите " са в надалеч по-изгодна позиция, откакто спестовно взеха трите точки против Коста Рика в предходния мач. Равенство и загуба обаче ще убият фантазията за излизане от групата.

Швейцарците, окрилени от равенството против рекордьорите по трофеи - Бразилия, също чертаят сюжети, при който излизането от групата е наложително. Това подсигурява здрава борба на терена!

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР