Това е една трагедия, която ни разтърси и постави изисквания

...
Това е една трагедия, която ни разтърси и постави изисквания
Коментари Харесай

Янев: Трагедията ни разтърси, трябва да се реагира бързо

Това е една покруса, която ни раздруса и сложи условия пред българската страна да реагира доста бързо и да направи вероятното да се проверява този пътен случай. Това сподели пред публицисти министър председателят Стефан Янев във връзка тежката злополука с рейс на Автомагистрала „ Струма “, съобщи „ Фокус “.

„ Събрали сме се във връзка, който не е прелестен. Няма какво хубаво да кажем. Това е една покруса, която ни раздруса и сложи условия пред българската страна да реагира доста бързо и да направи вероятното на първо време да се проверява този пътен случай - какви са аргументите, какво е довело до гибелта на 46 индивида и какви грижи би трябвало да се положат за оживелите “, съобщи Янев.

„ Следствието е в ръцете на следствените органи. Когато бъде направено всичко належащо, ще може да се приказва и какво се е случило “, добави Янев.

„ Имаме една голяма покруса. Изказвам моето състрадание и съболезнования към околните на починалите. Да се надяваме, че от този драматичен случай да си изведем верните поучения и ще можем занапоред да не позволяваме сходни произшествия “, сподели още министър председателят.

„ Води се следствие. Нека проверяващите органи да открият какви жители е имало в този рейс. Засега е ясно, че рейсът е с регистрация от Р Северна Македония. В ранните часове сме се уведомили взаимо с премиера на Северна Македония Заев. Има неофициална информация, че той пътува насам. Нека проверяващите да кажат какъв брой и какви жители са пътували в рейса “, добави Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР