Това е една разградска история, започнала през 1984 г. Тогава

...
Това е една разградска история, започнала през 1984 г. Тогава
Коментари Харесай

Един любовен триъгълник завършил с убийство

Това е една разградска история, почнала през 1984 година Тогава Симеон Павлов среща Милена Савова и от пръв взор се влюбва в нея. Не се стопира пред нищо, с цел да завоюва сърцето й, макар че е омъжена с две деца и е с 5 година по-възрастна от него. През 2-3 дни я причаква с голям букет цветя, кани я на ресторант, купува й бижута.

Постепенно Милена стартира да го харесва и след 2 година се взема решение на бракоразвод. Двамата със Симеон основават ново семейство, раждат им се две деца, а Милена е довела и своите от първия брак. Всички живеят в къщата на бащата на Симеон – Петър, който е млад пенсионер, някогашен боен, вдовец.Синът му работи като водач в Следствен отдел към окръжна прокуратура Международен автомобилен транспорт (стопанско обед и постоянно отсъства от къщи. Тогава Петър и Милена са сами с децата. Още по-сами остават, когато децата си легнат, а те седят пред тв приемника и си вършат компания за изпиването на бутилка вино.

Една вечер Милена се изпуска и споделя на свекъра си, че Симеон е охладнял към нея, даже когато се връща от пътувания,не я почита като жена, по тази причина се усеща нещастна.

„ Аз ще ти оказа помощ ”, споделя й Петър и същата вечер влиза в спалнята, където вършат обич. После това се случва неведнъж, когато Симеон е на пътувания. Най-голямото от децата – Яким от първия брак, който към този момент е на 17 година, схваща за връзката и споделя на втория си татко. Симеон не може да повярва, само че взема решение да ревизира. Казва, че отива в командировка, само че късно вечерта се връща. Тогава схваща, че татко му е в тяхната спалня с жена му. Не нахлува в нея, а отива да преспи при другар.

След края на образователната година и четирите деца са изпратени в почивен лагер. Тогава Симеон споделя на жена си и татко си, че и за тях е време за почивка. Взел си е отпуск и ще ги води на море.

Тръгват по пътя, който той познава като пръстите на ръцете си. На една права, където на 1 м от пътя има бетонен дирек, той насочва жигулата право в него
Преди това скача от колата, а тя се блъска в стълба и избухва в пламъци. Самият той е откаран в болница с две счупени ребра и ръка. Така пропуща погребението на татко си и жена си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР