Това е една от най-значимите модни вечери през годината, на

...
Това е една от най-значимите модни вечери през годината, на
Коментари Харесай

Черен шик завладя червения килим на Британските модни награди

Това е една от най-значимите фешън вечери през годината, на която аленият килим посреща супермодели и фешън икони.

Бляскавото събитие се организира в лондонския Роял Албърт Хол, а измежду огромните имена бяха Виктория Бекъ, Синди Крауфорд и щерка ѝ Кая Гербер, Пенелопе Крус, Кендал Дженър, Рита Ора, Джорджия Мей Джагър и доста други.

Виктория Бекъм бе номинирана за английски дизайнер на дамско облекло на годината. Тя бе избрала черен гащеризон с тънки презрамки от шифон, който бе с прекачване на деколтето. На аления килим тя се появи със брачна половинка си Дейвид Бекъм.

Наградата обаче бе присъдена на Клер Уейт Келър, креативната директорка на Givenchy, чието дело бе сватбената рокля на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, която персонално връчи премията.

Вивиан Уестууд получи специфична премия за положителна смяна поради ангажираността си в интерес на битката с климатичните промени. Седемдесет и седем годишната икона на пънк модата се възползва от предоставената й опция, с цел да разобличи "гнилата финансова система ", която е повода за "всичките ни проблеми ".

Наградата за манекенка на годината бе присъдена на 17-годишната Кая Гербер, която е тръгнала по стъпките на майка си Синди Крофорд.

"За мен е голяма чест да получа тази премия - сподели просълзената Кая. - Ролята ми в представянето на креативна визия е дребна, само че съм признателна, че съм част от него. "

Модна къща Gucci бе отличена с премията за бранд на годината, а Пиерпаоло Пичоли - с наградата за най-хубав дизайнер.

Снимки вижте ТУК!

Снимки: AP/БТА

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР