Това е една от най-големите победи за страната ни. Показахме,

...
Това е една от най-големите победи за страната ни. Показахме,
Коментари Харесай

Селекционерът на Хърватия Златко Далич: Имаме много силен характер

" Това е една от най-големите победи за страната ни. Показахме, че не се предаваме. Имаме доста мощен темперамент. ", сподели селекционерът на Хърватия Златко Далич след четвъртфиналния мач против Бразилия, „ Това е нашият втори следващ полуфинал на Световно състезание, а ние сме дребна страна. Възхитен съм от играта на нашия тим. “
На полуфинала на 13 декември Хърватия ще се изправи против Аржентина.

Другата двойка полуфиналисти са Франция и Мароко, които ще се срещнат в сряда 14 декември.
 
Но каква е тайната на триумфа на хърватите?
Преди полуфинала против Меси и компания едно нещо е несъмнено: Хърватите не се плашат от огромни противници.

Аржентина влезе като любимец в това международно състезание, само че в този момент следва да се изправи против полуфиналиста от Мондиал 2018 Хърватия, която се оказа непреодолима за Бразилия.
Десният бек на „ шахматистите ” Йосип Юранович е безапелационен: „ Няма потребност да се опасяваме от никого. “.
Увереността му разумно е разследване от успеха над любимеца на шампионата Бразилия, макар че мачът изглеждаше изгубен за Хърватия до 117-ата минута. Юранович дружно с сътрудниците му Ковачич и Брозович образуват може би най-хубавата халфова линия в историята на Хърватия.
Според Юранович това потомство хърватски футболисти има резистентност и приемливост, което ги прави по-издръжливи спрямо останалите тимове. „ Тайната на нашия триумф е нашата единодушие и единение. Ние не просто играем като екип, ние играем като семейство. “.
Юранович е въплащение на това, че тази дребна страна, чието население е по-малко даже от Берлин и е единствено една четвърт от столицата на Аржентина, е равностойна на най-големите в света. „ Имаме страхотна мотивация да създадем страната ни горда. ”, споделя той.
Аржентина от своя страна ще бъде без двама значими играчи поради наказания – Маркос Акуня и Монтиел.
Мачът ще се управлява от основен арбитър - италианеца Даниеле Орсато, който е считан за един от петте най-хубави арбитри на остарелия континент.
 
Какви са прогнозите за мача съгласно букмейкърите?
дава изрично преимущество на Аржентина – с коефициент 1,89. За победа на Хърватия той е 5,65.
Дори равният резултат в постоянното време е по-вероятен съгласно букмейкъра (коефициент 3,35) от победа на Хърватия.
За сметка на това прогнозата „ Отбор да завоюва шампионата за първи път ” е малко по-голяма – коефициент 4,40.
Най-вероятните финалисти на този стадий съгласно  ще бъдат Аржентина – Франция с коефициент 1,72 и идващите евентуални Хърватия – Франция с коефициент 3,95.
По-малко евентуалните финалисти съгласно букмейкъра са Аржентина – Мароко и Хърватия – Мароко.
 
 
12 Дек 202212310 Дек 2022100008 Дек 202256308 Дек 202242306 Дек 2022329205 Дек 202299КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022197109 Дек 202244508 Дек 202270824 Sep 20223344
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР