Това е една нелепа загуба с убедителен резултат. Честито на

...
Това е една нелепа загуба с убедителен резултат. Честито на
Коментари Харесай

Данило Дончич: Това беше самоубийство

„ Това е една нелепа загуба с безапелационен резултат. Честито на Ботев и на треньорския щаб за успеха. “

Така наставникът на Локомотив (София) Данило Дончич разяснява провалянето с 0:6 на своя тим от Ботев Пловдив в мач от XV кръг на efbet Лига.

„ Нещата изначало потеглиха зле за нас, допуснахме гол, след който се отворихме и почнахме високо да пресираме. Това докара до свободни пространства, като оставихме хора 1 на 1, а Ботев знае по какъв начин да играе на контраатаки “, уточни той.

„ Ивелин Попов знае по какъв начин да отиграва такива топки и да разпределя. След третия гол – край. Загубихме самочувствие. Последните мачове показахме, че можем да играем по този начин на контраофанзива, само че ние позволихме на противника да направи това. Губихме топки елементарно, вършиха ни контраатаки и справедливо победиха. Вчера ги похвалихме, че са нападателни момчетата – шпагати, бягане, разпределяне, а през днешния ден нищо не се получи. Все едно през днешния ден беше подготовка, не мога да допускам. Имахме единствено един жълт картон, а Ботев два. Повече фалове направи и противникът. Надявам се, че това е последният път, в който тимът излиза без вложение, разпределяне и без да съблюдава тактическите инструкции. Това беше самоубийство. Сигурно ще се отрази загубата, само че се надявам почивката да повлияе. Имаме време да приказваме и да се върнем на верния път – с проведена отбрана и мощни контраатаки. Ние сме подготвени високо да пресираме и Ботев ни наказа ", приключи Данило Дончич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР