Това е една много добра кандидатура, каза в предаването "Лице

...
Това е една много добра кандидатура, каза в предаването "Лице
Коментари Харесай

Адвокат: Опасват корупцията по високите етажи с непреодолими ровове

Това е една доста добра кандидатура, сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ някогашният зам.-градски прокурор на София Роман Василев във връзка номинацията на основния прокурор Сотир Цацаров.

Той знае естеството на работа, опитът му ще даде опция тази комисия да се оглави още веднъж от правист и да се реализиран съответните резултати. Това е един рационален избор. Не бих споделил, че някой може да каже, че Цацаров е незапознат или няма управнически опит, съобщи Василев.

Докладите на КПКОНПИ демонстрират действително отнето имущество. Ако желаеме да има по-добър резултат, би трябвало да дадем и някакъв толеранс, уточни някогашният зам.-градски прокурор на София.

Преди да дадем оценка на Цацаров би трябвало да се срещнем с концепцията му, съобщи юрист Емил Георгиев от "Правосъдие за всеки ". При чуванията си Гешев даде една доста висока оценка на работата на Цацаров и сподели, че ще продължи работата му. т.е. той ще създаде втора нула. А пък Цацаров като началник на КПКОНПИ ще е втори основен прокурор, както сподели депутатът със счетоводен прякор, който го е номинирал, съобщи Георгиев.

Като имаме поради тоталния крах на прокуратурата в битката с корупцията, сега високите етажи на властта се опасват с два неопродолими рова, посредством които корупцията там да остане толкоз безнаказана, колкото е сега, разяснява юрист Емил Георгиев.

По думите му КПКОНПИ е неработеща комисия и крие данни за действително свършената от нея работа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР