Това е единственото шоу в България, което държи зрителите в

...
Това е единственото шоу в България, което държи зрителите в
Коментари Харесай

Секси психоложка и скандален репортер в ново предаване по телевизията на Слави

 Това е единственото шоу в България, което държи феновете в цялостна неопределеност, до датата и времето на лъчение. WOW резултатът по-късно е обезпечен от пиперливите тематики, нетрадиционните репортажи, неуместни завършения със всемирски персони и мненията на известния водещ и кореспондент Борислав Борисов и очарователната психоложка Лилия Стефанова.

Нестандартният формат към този момент е част от " малкия екран на Слави “ и се появява всяка събота от 23:00 часа и повтаряне в неделя, от 23:00 часа.

Продуцент е самият Боби Стар Репортерс, който от години задържа вниманието със скандалните си репортажи и способността да намира най-интересните и неповторими зевзеци в България.

Едно от първите издания на предаването срещна феновете с малко известната техника " шибари “- изкуство на връзването, която може да се употребява както за полови удоволствия, по този начин и за неутрализиране на враговете, както са правели античните японци. Следващите издания също дават обещание позиции, досега не показвани в българския ефир, само че секретът на всеки епизод ще бъде отключен сега на ефирното лъчение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР