Това е един завършен психопат. Тези действия сега вместо да

...
Това е един завършен психопат. Тези действия сега вместо да
Коментари Харесай

Психиатър за изверга с макетното ножче: Завършен психопат

Това е един приключен умопобъркан. Тези дейности в този момент вместо да го смирят, ще го разярят още повече. Ако той в този момент не усети цялата тежест на закона, резултатът ще е нулев – това разяснява психиатърът Веселин Герев в ефира на бТВ за 26-годишния мъж, обезобразил приятелката си с макетно ножче.

„ Това е един доста тежък посттравматичен стрес, който остава за цялостен живот. Представете си един обезобразен човек с толкоз доста белези. Само поглеждайки белезите, той ще претърпява ужаса от тази психотравмена обстановка. Посттравматичният стрес е един доживотен отпечатък на стресовото събитие “, сподели той и добави: „ Раните ще заздравеят, белезите ще останат, посттравматичният стрес ще остане за цялостен живот и ще съпътства дамата като нейна сянка “. Според него са притеснителни и апелите са разпра с насилника.

Трябва тотално да обявим война на експанзията във всичките ѝ форми. Отглеждането на психопата стана фамилно дело и в случай че продължаваме в същия жанр на образование и фамилни полезности, след 20 години животът към този момент няма да е търпим, тъй като зад всеки ъгъл ще дебне по един подобен, прикани той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР