Това е един от онези въпроси, отговорът на които е

...
Това е един от онези въпроси, отговорът на които е
Коментари Харесай

Важно! Науката Доказа, Че Мъжете Трябва Да Спят Голи

Това е един от тези въпроси, отговорът на които е основан най-вече на персонален усет и желание. Но не и в очите на науката, написа Men’s Fitness. Според действителни изследвания и статистически сведения, мъжете имат доста какво да завоюват, както в здравословен, по този начин и в съкровен проект, в случай че прекарват съня си освободени от каквато и да е форма на долни дрехи.

Повече секс

Британска компания за чаршафи и спално долни дрехи е провела изследване с 1000 свои консуматори от мъжки пол, в което 60% от мъжете, които спят голи, са декларирали, че се любуват на плевел и деен полов живот. Едва 38% от спящите с боксерки или слипове са могли да се похвалят със същото.

Завишена плодовитост

Изследване на университета в Станфорд, траяло повече от година и следяло здравето на 500 мъже, е открило, че спящите голи господа имат до 25% по-високо наличие на сперматозоиди в семенната си течност.

Причината най-вероятно е покачването на температура на тестисите, когато са притиснати по-близо до тялото при носенето на боксерки или слипове.

По-добър сън

Мъжете, които спят голи, се радват на по-дълъг и първокласен сън, а повода още веднъж е в температурата. Наличието на долни дрехи по време на сън визира метода, по който се охлажда тялото и не му разрешава да поддържа уравновесена температура през цялата нощ.

По-ниско кръвно

Спането гол провокира освобождение на окситоцин – прочут още като хормонът на любовта, който се създава, когато прегръщаме някого или вършим секс. Окситоцинът е добре прочут на медицината и има свойството да укрепва имунната система, да понижава равнищата на стрес и да контролира кръвното налягане.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР