Това е един от онези моменти, в които не сме

...
Това е един от онези моменти, в които не сме
Коментари Харесай

AutoBlow AI - уред за френска любов, захранван от изкуствен интелект

Това е един от тези моменти, в които не сме сигурни дали даден артикул повече ни впечатлява, или по-скоро ни озадачава и ни кара да мислим за всичките способи, по които технологиите трансформират и нас, и средата ни.

Продуктът в този случай се назовава AutoBlow AI и е предопределен за мъжете, които биха желали да имат безграничен достъп до разнородни орални милувки, без да мърдат от дивана. Тоест - всички мъже.

Уредът наподобява на капсула с отвор във формата на женски устни, украсена с копчета и мигащи лампички, тъй като явно това са част от афродизиаците на XXI век.

Джаджата разполага с общо 10 разнообразни режима на " работа ", като девет от тях са авансово заложени въз основа на продължителни проби, които са открили най-предпочитаните от мъжете техники, скорост и така нататък

Десетият режим се основава от компютърни логаритми, откъдето идва и наименованието на AutoBlow AI.

При него машинката на случаен принцип смесва характерностите на останалите девет режима, като по този метод доставя освен наслаждение, само че и детайл на изненада.

Като изключим обстоятелството, че приказваме за машина за орална обич, другото, което ни тормози, е отсъствието на акумулатори. Това значи, че при прилагане AutoBlow AI би трябвало да е включен в контакт - цялостната картинка наподобява, меко казано, неуместно, в случай че я погледнем в профил.

Колегите от Engadget пък споделят, че джаджата е прекомерно шумна и е добре да я употребяваме със слушалки, в случай че не желаеме шумът на моторите в нея да ни разсейва от главната активност.

При всички положения обаче ползата към AutoBlow AI е значителен. Това е третата версия на продукта, чийто първи първообраз е основан още през 2008 година

AI версията обаче се радва на най-голяма известност досега, като акцията й в Indiegogo e привлякла вложения за повече от 700 000 $.

Първите доставки на AutoBlow AI стартират още този месец, само че ще би трябвало да поизчакаме, тъй като в началото създадените бройки към този момент са разпродадени на цена от 179 $.

И в случай че това не е добра инвестиция, в действителност не знаем кое е. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР