Това е един лесен тест за съзнанието, което разкрива много

...
Това е един лесен тест за съзнанието, което разкрива много
Коментари Харесай

Лесен и изключително точен тест: 6 или 9 – кое число видяхте първо? Това разкрива много тайни за вас

Това е един елементарен тест за съзнанието, което разкрива доста секрети за нас, написа уеб сайтът gwoman.bg. Отговорете си на въпроса: Коя цифра видя първо – 6 или 9?
Първо 6:
Ти си извънредно принципен, избягваш измененията, имаш свое схващане за света и никой не може да те убеди в противоположното. Романтиката не е тоята област. Смяташ в по-скоро за губене на време. На работа се раздаваш напълно и работиш неуморно от заран до вечер. Изглеждаш запазен към хората, само че веднъж позволил човек до себе си, си кадърен да направиш всичко за него. Приятелството е доста значимо теб. В любовта несъмнено на си предприемчив и предпочиташ различен да направи първата крачка.
 Лесен и извънредно прецизен тест: 6 или 9 – кое число видяхте първо? Това разкрива доста секрети за вас Уникално! Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си: 97% го дефинираха за веренТози неповторим психически тест е правилен за 97% от хората, които са го създали.
Тибетският тест м…Oct 11 2018skafeto.com

Целта ти е да имаш хубаво и огромно семейство – идеала ти за благополучен фамилен живот.
Първо 9:
Всичко в теб е страст и цвят. Обичаш света и живота и приветстваш всеки ден по този начин, като че ли е знамение. Твоята пристрастеност е пътуването. Ако можеше, щеше да обиколиш целия свят. Ти си оптимист и предаваш своята сила на другите. В работата не си най- съвършения чиновник. В любовта несъмнено си романтик, който желае да обича и да бъде обичан. Дори и най-малките неща те вършат благополучен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР