Това е един 30-секунден видеоклип, но той предизвика ужасно много

...
Това е един 30-секунден видеоклип, но той предизвика ужасно много
Коментари Харесай

Mirror: Избягалият от варненското летище Ларс Митанк стана "Най-популярният изчезнал в YouTube"

Това е един 30-секунден видеоклип, само че той провокира извънредно доста тайни теории и промени живота на едно семейство вечно, написа Мирър. До един миг Ларс Митанк наподобява като елементарен млад мъж, облечен в жълта тениска, който пресича летището във Варна с багажа си.


В идващия миг обаче той се вижда от записи на охранителните камери по какъв начин спринтира през терминала - явно в боязън за живота си - прескача ограда и потъва в близката гора. В момента е разгласен за " Най-известния липсващ човек в YouTube. "



В края на юни 2014 година 28-годишният тогава Ларс идва за едноседмична отмора в “Златни пясъци”, от която би трябвало да се прибере в родината си на 7 юли. По време на отпуската фенът на " Вердер " Бремен си взе участие в сборичкване с последователи на " Байерн " Мюнхен и тъпанчето му е спукано, поради което получава лекарска възбрана да лети на избраната дата. На 8 юли още веднъж е прегледан от доктор на летището във Варна, като ненадейно напуща кабинета, зарязвайки целия си багаж и мобилния си телефон. В него остават единствено задграничният му паспорт и портфейлът с 300 евро. Записи от охранителните камери демонстрират по какъв начин той излиза от терминала бягайки, след което прескача оградата на аеропорта. Оттогава никой не знае къде е германецът.





През миналите четири години имаше хиляди сигнали и десетки догатки за местонахождението му. Ларс беше издирван даже в Бразилия, откакто се появи фотография на млад мъж в безпомощно положение в локална болница, наподобяващ поразително на него. Родителите му оповестиха премия от 40 000 евро за всеки, който може да даде някаква информация.



Основните версии, по които работиха другите детективи, бяха, че Ларс евентуално се намира наоколо до Варна. Екипът на Андреас Гютиг обиколи всички дребни обитаеми места край морския град, допускайки, че изчезналият чужденец може да си е намерил работа в някоя плантация, където да живее и да се храни гратис. Детективът допускаше, че по време на почивката си германецът може да е приел опиати, които имат нескончаем резултат.

Съдбата му продължава да е незнайна. съществуват десетки злокобни тайни теории, които циркулират онлайн по отношение на какво се е случило с Ларс в България - страна с високи равнища на трафик на хора и проведена престъпност, приключва Мирър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР