Това е драматичният момент, в който отрядът на смъртта на

...
Това е драматичният момент, в който отрядът на смъртта на
Коментари Харесай

СНИМКИ (18+) на очевидци показаха момента, в който полицаите разстрелват терористите от „Лондон бридж”

Това е трагичният миг, в който отрядът на гибелта на „ Лондон бридж ” е разстрелян с дъжд от патрони от служителите на реда. Осем служители на реда са изстреляли общо 50 патрона в рамките нас секунди, когато са заобикаляли терористите в ранните часове на „ Бороу Маркет ”. Габриеле Сиото е бил единствено на метри, когато терористите падат безжизнени на земята. Докато патроните свистели, той е съумя да снима тези трагични фотоси със своя смарт телефон. С тях извънредно се е сдобило изданието the Daily Mail.

Чувайки, че нещо става на открито, италианецът изскочил от кръчмата, в която се намирал и гледал мач. Той бързо осъзнал, че е взел неверното решение, откакто вдиял триото убийци да вървят към него.

„ Полицаите ми викаха „ залегни”, до момента в който се опитваха да отрежат терористите от хората. Когато към този момент осъзнах какво в действителност се бе случило, към този момент бях на пък към дома. Излязох от кръчмата и влязох в една от пресечките. Имаше хора, които тичаха към мен. Те крещяха: „ бягай!”. След това видях трима мъже с колани и експлозиви на тях. Помислих си, че коланите са подправени. Нещо не ми изглеждаха както трябва”, споделя италианецът.

„ Полицаите се опитваха да им попречат да стигнат до хората. Всички бяха изплашени и бягаха. Това беше най-големият безпорядък, който в миналото съм виждал. След това ги гръмнаха. Видях по какъв начин тримата ги застрелват”, описа още той.

Той не помни в какъв тъкмо ред са били убити тримата терористи, само че си спомня, че служителите на реда са ревизирали дали те са мъртви.

„ Всичките убити единствено за няколко секунди. Бум, взрив, взрив, взрив. Полицаите бяха доста ефикасни. Изглеждаше, че към този момент се бяха подготвили за това. Не помня повече...”, спомня си за ужасния миг Скиото.

На една от фотосите му се вижда лицето на обречен на смърт терорист, който е облечен в тениска на футболния клуб „ Арсенал”.

Описвайки един от служителите на реда, италианецът сподели: „ Той се беше доста изплашил. Всичките служители на реда бяха изплашени”.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР