Това е държава, за която много хора дори не знаят

...
Това е държава, за която много хора дори не знаят
Коментари Харесай

В тази държава на практика липсват всякакви данъци

 Това е страна, за която доста хора даже не знаят или мъчно могат да я намерят на картата.Тя е измежду седемте във връзка с най-богатото население в света.

Бензинът там е по-евтин от 1 литър вода в Европа, а безлихвени заеми и сметките за комунални услуги страната са едни от най-изгодните по света. И съвсем всяка година заемите на хората там се опрощават на разнообразни равнища. Феноменална страна, която съумява да оцелее след доста премеждия.

Днес небостъргачите в нея порастват по-бързо от гъбите. Продажбите на супер скъпи коли са изпреварват всички вероятни прогнози. А за всеки гражданин на страната работят по един чиновник и двама гостуващи служащи.

Това е Кувейт. Една от най-богатите страни в света. Огромните ресурси от нефт ви разрешават да живеете там и да не се отказвате от нищо.

Няма къде да харчите пари, тъй като жителите на тази страна просто имат всичко. Там живеят 3,5 милиона души, от които единствено 1 милион са жители на страната. Сред този златен милион се разпределят държавните доходи.

Например, младоженците получават като подарък до 15 хиляди $ за сватбата си от страната.Трябва да се означи, че локалните не работят на елементарни длъжности и съвсем всички заемат висши позиции.

Ипотечните заеми се дават с 0% рента от всяка банка. И след 5 - 10 години просто се опрощават.

Медицината и образованието са безвъзмездни и в случай че жител желае да учи в чужбина, страната поема цялостна отговорност за покриване на всички разноски на претендента.

Между другото, детската помощ се изплаща в размер на 200 $, до 26-годишна възраст. И на разведената жена се изплаща надбавката в размер на 1400 $ на месец, до момента в който не откри почтена работа. Минималната пенсия е 3000 $, написа " Блиц ".

През 2007 година държавното управление прости на жителите в страната всички заеми и ипотеки. Понякога просто раздават пари за празниците или огромни събития.

И предходната година всички поданици на страната получиха безвъзмездни артикули от първа нужда, захар, брашно, масло, пилешко месо и т. н. 

Думата " налог " на процедура е непозната за популацията на тази в действителност обществена страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР