Това е дълга битка, която започна от август месец, когато

...
Това е дълга битка, която започна от август месец, когато
Коментари Харесай

Общинар от БСП: След травеститите входовете са осеяни с презервативи, урина и фекалии

Това е дълга борба, която стартира от август месец, когато жители ме алармираха, че постройката на "Позитано " 11А е подпалена от тези хора, предлагащи полови услуги. Поставих въпроса пред зам.-шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов, който ме изуми с отговора, че там от месеци нямало травестити, нямало сигнали. Това сподели в утринния блок на Bulgariа on air общинският консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет Николай Николов.

Затова започнах подписка и 1031 души се подписаха в края на август. На първото съвещание на Столична община предоха подписката, само че до момента няма никакъв прогрес. Кметът Франдъкова пое ангтажимент да се направи среща сред представители на Общината и представители на Столична дирекция на вътрешните работи, само че това и до момента не се е случило, съобщи Николов.

Затова започнах солова акция, при която снимах тези хора, които оферират полови услуги. Тези хора правят услугите си в жилищните дворове и тормозят жителите. Скандалното е мястото, на което тези хора стоят, е безусловно на 30 метра от Столична дирекция на вътрешните работи. Входовете са осеяни с използвани презервативи, фекалии, урина. Въпреки че са сложени камери, това не ги стопира. Нека кметът Фандъкова или от Столична дирекция на вътрешните работи да ме опровергааят и да кажат какви ограничения се вземат, акцентира общинарят.

Ще не преставам да диря решение на този проблем, безапелационен е Николай Николов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР