Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние

...
Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние
Коментари Харесай

Астролог със съвет за този ден: Спазвайте обещанията си, не ругайте и не кълнете

Това е чист, непоколебим и непорочен ден. Ден за смирение и отмъщение за греховете – всяка неправда е наказуема. Трябва да сте извънредно почтени, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде. Това е хороскопът за през днешния ден на астроложката Ивелина Пенчева.

“Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили в този момент най-често доближават до тях и се извършват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни действия. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, до момента в който се молите “, споделя тя.

“Ден на естетика, баланс и ред. 16 безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък, безвластие, суетност. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Добре е да се направи главно разчистване, да подредите целия си дрешник. Подходящо е за пренасяне в нова къща “, показва гадателката.
свързани новини5268на 29.11.20211876на 28.11.2021
“Денят въплъщава Закона, справедливостта. Необходимо е прецизно да се съблюдава закона и общоприетите правила. Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. По-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума. Контролирайте държанието си, наблюдавайте страстите и думите си, не проявявайте завист нито в делата си, нито в мислите си. Ако нямате неприятни мисли, няма да имате неприятни действия. Ден за погашение на задълженията. Ако ви изискат, би трябвало да връщате задълженията си. Ако не ви желаят, нищо не давайте “, поучава астроложката.

“Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще е добре по-малко да се приказва, да се заобикалят празните диалози. Не би трябвало да се изричат неистини, да се нарушават клетва или контракт. Не ругайте, не кълнете и не пушете в този безоблачен ден “, приключва Ивелина Пенчева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР