Това е бул. Хаджи Димитър тази сутрин - необезопасени изкопи,една

...
Това е бул. Хаджи Димитър тази сутрин - необезопасени изкопи,една
Коментари Харесай

Кал, хаос и мудна работа по бул. „Хаджи Димитър”, гответе се за същото и на ул. „Царевец”

„ Това е бул. „ Хаджи Димитър ” тази заран - необезопасени ровове,една педя тиня на платното,липса на осведомителна табела. Къде е Общинският инспекторите,къде е Регионална инспекция за опазване на околната среда, къде е ДНСК, къде е страната? ”, това написа четец на TrafficNews , който приложи фотоси на ремонта на булеварда в квартал „ Христо Смирненски ”.  
Прочетете още
Ситуацията с ремонта не е по никакъв начин добра, още повече, че компанията нито съблюдава редицата си задължения, нито съумява да се оправи с организацията на работа.  Изпълнителите от „ София Асфалт ” и „ Вейл структури ” дадоха гръмки обещания при първата копка, че ще завършат обекта още до края на 2022 година.  Осем месеца след въпросното събитие работата по булеварда даже не е преполовена, а от компанията копаят на всички места без да са приключили предходните си елементи.

По проект южното платно трябваше да е напълно приключено – с тротоари и пътна част, а по-късно да се трансферират на северното. В момента обаче и от двете страни е разкопано, а пешеходците се лутат и чудят от кое място да минат.

Крайният период за всички действия е краят на 2023 година, само че наподобява към този момент компанията се бори да влезе в него, а не да приключи предварително. Когато това се случи пък компанията ще се трансферира и по различен главен обект в регион – реконструкцията и разширението на ул. „ Царевец ”. Там наподобява ще чакаме същото…



 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР