Това е безумие и трябва да бъде спряно незабавно. Хората,

...
Това е безумие и трябва да бъде спряно незабавно. Хората,
Коментари Харесай

Директорът на училището, в което е учило убитото на пешеходна пътека момче: Това безумие трябва да бъде спряно незабавно

Това е безумство и би трябвало да бъде спряно неотложно. Хората, които могат да го спрат, са тези, които градят законите. Едва ли има друга страна, която да не взима ограничения, при толкоз доста, постоянно протичащи се нещастия. Училището ни в границите на шест месеца загуби двама прелестни, млади индивида. Ние, учителите и родителите ги учихме да пресичат вярно, само че парадоксът е, че тези деца са пресичали на пешеходна пътека, само че са били убити. Явор беше прелестно създание, което приключи нашето учебно заведение преди няколко години и второто дете, което беше убито на пешеходна пътека - Филип. Това сподели пред " Фокус " шефът на столичното 32-ро СУИЧЕ " Св. Климент Охридски " Нели Костова - учебното заведение, в което е учило 15-годишното момче, убито на пешеходна пътека.

По думите ѝ Народното събрание би трябвало да изготви закони, които да спрат войната по пътищата и те да се съблюдават, тъй като единственият проблем съгласно нея е, че в цялата страна разпоредбите за придвижване по пътищата не се съблюдават.

" Около нашето учебно заведение има доста дребни улички. Една от тях е " Пиротска ". Вие не можете да си визиите всекидневно с каква скорост прелитат колите по нея. Въпрос на време е да се случи нещо сходно. Под надпис " Аз прекосявам вярно, само че ме убиват " ще бъде нашият митинг, който ще организираме на 14 септември от 18 часа в памет на всички починали младежи на пътищата ", сподели още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР