Това е безотговорно политическо поведение, безотговорно политическо говорене, заяви пред

...
Това е безотговорно политическо поведение, безотговорно политическо говорене, заяви пред
Коментари Харесай

Лорер: Безотговорно е поведението на Слави

" Това е безконтролно политическо държание, безконтролно политическо говорене ", съобщи пред Българска национална телевизия министърът на нововъведенията Даниел Лорер от Продължаваме промяната (ПП) в коментар за рецензиите на Слави Трифонов.

Напомняме, че в понеделник водачът на ИТН (ИТН) съобщи във Facebook, че " представителите на Политическа партия в кабинета нито се допитват до съдружните си сътрудници, нито чуват какво им споделят, нито си вземат записка, а доста постоянно вършат каквото си желаят ". “Казвам го като предупреждение”, акцентира той.

" Звучи ми като мрън-мрън ", уточни на собствен ред Лорер. На въпрос защо предизвестява Трифонов, Лорер отговори: " Драма ".

“Ако някой не идва на съдружни препоръки, това най-често са от (ИТН)”, съобщи по-късно и шефът на Народно събрание Никола Минчев от Политическа партия. “Трифонов надлежно не е идвал”, акцентира той.

" Не виждам съображение за сходна рецензия, в противен случай - стараем се да има разговор, не мога да се съглася, че няма разговор, най-малко от наша страна ", уточни още шефът на Народно събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР