Това е България на ГЕРБ - активна и оформяща бъдещето

...
Това е България на ГЕРБ - активна и оформяща бъдещето
Коментари Харесай

Мария Габриел: България на ГЕРБ оформя бъдещето на Европа

Това е България на ГЕРБ - дейна и оформяща бъдещето на Европейски Съюз. Това съобщи българският еврокомисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел на Националната работна среща на ГЕРБ, която се организира в НДК.

Според еврокомисаря ни " Европа има потребност от водачи като премира Бойко Борисов, има потребност от екипи, като екипа ни евродепутати - можещи и знаещи ". " Европа има потребност от дейната, обединена и прозорлива България, която точно ние показахме с сполучливото европредседателството ", съобщи Мария Габриел.

Тя уточни, че идните избори за членове на Европарламента са значими, тъй като засягат " всеки гражданин на всяко обитаемо място, без значение от статут, специалност и обучение ". " Европа е в нашия дом, в нашите пътища и предприятия, Европа е във всеки един от нас ", добави Мария Габриел.

Тя прикани членовете на партия ГЕРБ още веднъж да са тези, които ще бъдат " фактор при определянето на посоката, по която ще поеме нашият континент, нашата България ".

Кметът на София Йорданка Фандъкова посочи, че след по-малко от 4 месеца ГЕРБ ще се изправи пред гласоподавателите, с цел да изиска тяхното доверие на евроизборите, а по-късно и на локалните. " На изборите тази година не е значимо кой ще бъде евродепутат, кмет или общински консултант. Единственият значим въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата, че вършим живота им по-добър ", съобщи Фандъкова.

Тя беше безапелационна, че ГЕРБ е изправена пред доста нападателни съперници, които употребяват груби операции и неистини. " Те са повтаряни освен от анонимни тролове, а се разясняват от представители на политическите партии и даже от политическите водачи. Това демонстрира изтощение и безизходност. За нас е значимо да останем съпротива на популизма, вместо да му се подадем ", добави кметът на София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР