„Това е активно политическо мероприятие - акция „Страх”. Историята я

...
„Това е активно политическо мероприятие - акция „Страх”. Историята я
Коментари Харесай

Бойко Борисов пристигна в Раковски и заяви: Тиранията на Радев ще се обърне срещу него

„ Това е интензивно политическо мероприятие - акция „ Страх”. Историята я потвърдила, че колкото се пробват да мачкат католиците, няма да стане”, сподели кметът Павел Гуджеров.

„ За всички българи стана ясна каква е демокрацията на Радев. Навсякъде го вършат в страната, а забавно ми е дали Видин, Плевен, където издигнаха Радев за президент – там дали тормозят хората. Но, тук са корави хората, издържали са комунистите, ще устоят и Радев”, сподели Борисов. Според локалните повода за това мероприятие е, че Раковски е една от общините в България с най-висока поддръжка към ГЕРБ.

С Борисов приказва и 68-годишна жена, която е викана от полицията. Жената изясни, че работи в църквата и за първи път е била в полицията през живота си.



Лидерът на ГЕРБ сподели, че от Министерство на вътрешните работи са викали Петя Аврамова и Николай Ненков, с цел да се снимат с тях.

„ Благодаря на публицистите, които ми се обадиха, с цел да ми кажат. На Аврамова й споделих да отиде в полицията в понеделник”, сподели Борисов. Той прикани хората да не се опасяват, като на 14 ноември всичко ще свърши.

„ Тиранията на Радев ще се обърне против него. Всеки ден отклоняват вниманието с сходни панаири, а те си вършат каквото си желаят. Вдигнаха с още 500 млн. лв. заемите, външният дълг към този момент е над 30%. За един месец изтеглиха 1,8 милиарда лв., а те приказват за 60 млн., 1 млн. лв. със сакове…”, сподели Борисов. Той попита дали полицията е ходила в село Труд, за видят „ пътя на Копринката”.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР