Това е абсурдна, но координирана информационна акция в поредния опит

...
Това е абсурдна, но координирана информационна акция в поредния опит
Коментари Харесай

Луговой обяви за абсурден опит за дискредитация на ГРУ новото разследване за отравянето на Гебрев

" Това е неуместна, само че координирана осведомителна акция в следващия опит за дискредитиране на съветските спецслужби на фона на впечатляващите резултати от тяхната работа по битката с интернационалния тероризъм, в частност в Сирия ", съобщи съветският народен представител Андрей Луговой, който е обвинен за съпричастност в гибелта на някогашния съветски разузнавач Александър Литвиненко в Лондон, във връзка обявата на проверяващите уеб сайтове " Белингкет " и " Инсайдър ", дружно с немското издание " Шпигел ". Според нея осем чиновници на ГРУ (Главно ръководство на Генщаба на Русия) са взели участие в отравянето на българския оръжеен предприемач Емилиян Гебрев през април 2015 година

В обявата се показват имената на хипотетичните сътрудници и по какъв начин са били разкрити. Един от тях е Денис Сергеев, прочут като Сергей Федотов.

Според Луговой " поръчителите на сходни изявления се пробват да попречат на Русия да има ползотворни връзки със страните от Европа ".

" В тази връзка не трябва да се смятат за инцидентни опитите да се раздуха и шпионския скандал със Сърбия в навечерието на визитата на съветския президент в тази страна. По-рано беше Черна гора, в този момент е България ", сподели Луговой пред съветската организация " Интерфакс ".

Той дефинира като " престъпно четива " публикацията за съществуването на поделение на ГРУ за дестабилизация на Европа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР