Това е абсолютен победител. Класическа тренировка, подходяща за всички, отново

...
Това е абсолютен победител. Класическа тренировка, подходяща за всички, отново
Коментари Харесай

Без дъски! Експертите избягват модерните упражнения за стягане на корема – вместо това насърчават това класическо движение

Това е безспорен победител.

Класическа подготовка, подобаваща за всички, още веднъж е в светлината на прожекторите, откакто още веднъж се появи известно видео за подготовка, което демонстрира сигурния път на фитнес инфлуенсър към крепко ядро, употребявайки част от фитнес съоръжение, което може да докара до толкоз положителни резултати, в случай че не по-добре от модерните извършения като планкинг.

Атлетичната звезда Ейми Кисер Шемпер сподели десетминутна подготовка с гири, тежко изпод тегло, което има задоволително огромна ръкохватка за две ръце от горната страна, в клип в YouTube, гледан 1,5 милиона пъти.

„ Тази 10-минутна подготовка употребява единствено една гиря, с цел да оформи и извае корема ви, всичко това от изправено състояние “, озаглави тя видеото.

„ Без коремни преси, без дъски, без извършения на гърба или на постелката, единствено изправени коремни придвижвания за подсилване и тонизиране на корема ви. Тези придвижвания също по този начин ще ускорят сърдечния ви темп за кардио подготовка за изгаряне на мазнини. “

T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР