Това дете няма да се оправи цял живот, като си

...
Това дете няма да се оправи цял живот, като си
Коментари Харесай

Докторът, приел нарязаното момиче: Няма да се оправи цял живот, като си види белезите

„ Това дете няма да се оправи цялостен живот, като си огледа белезите “, сподели пред публицисти през днешния ден доктор Стоян Петров, приел първи след случая 18-годишното момиче, което беше обезобразено в Стара Загора. Той уточни, че при приема тя е била дезориентирана в шоково положение. " Не беше доста съответна, само че сподели, че нападателят е бил с маска “, описа медикът.

Според доктор Петров причинителят в началото е блъснал потърпевшата по главата, „ тя е изпаднала в комоцио, след което той се е гаврил, тъй като един човек, който се отбранява - ще рита “. Нападателят е направил точно рани с идентична дълбочина, от която може да се допуска, че в действителност е било с макетно ножче - „ Колкото го е заложил на дълбочина, на такава дълбочина да реже “, уточни доктор Петров и добави, че, откакто се е съвзела, потърпевшата е била към този момент с раните и „ половината ѝ глава беше обръсната “. Според лекаря положението на пациентката не е било животозастрашаващо. „ Раните бяха една до друга, паралелно. Имаше най-вече две, три по-повърхностни, а останалите бяха дълбоки “, изясни той и изрично отхвърли версията за самонараняване.

Лекарят посочи, че не може да каже тъкмо какъв брой шева е направил, само че „ те бяха към 20 рани, задоволително дълги и да поемат 20 конеца, само че ние не броим конци “, сподели доктор Петров и добави: „ Виждал съм рани, само че с такова безчовечие направени - не съм. И не желая да си припомням, грозна работа “, уточни още той.

Екипът в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Проф. доктор Стоян Киркович “ е шил раните най-малко три часа. Пострадалата не е изгубила доста кръв. „ Като е изпаднала в шоково положение, няма такова огромно напрежение на кръвоносните съдове и периферните и не кървеше доста “, изясни още доктор Петров.

Както е известно, че нападението над 18-годишното момиче от Стара Загора е станало в края на юни, само че казусът закупи необятен публичен отзив преди дни. Задържан е 26-годишният Георги Николаев, на който са повдигнати две обвинявания - за нанасяне на междинна телесна щета и за закана за ликвидиране. По делото се събират още доказателства, предстоят и още медицински експертизи. Това е третото нарушение на Георги от сходен темперамент.

Вчера с митинги в цялата страна хората показаха поддръжката си за 18-годишното момиче, жертва на принуждение в Стара Загора.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР