„Това Черната Златка ли е или Николета Лозанова?” - такъв

...
„Това Черната Златка ли е или Николета Лозанова?” - такъв
Коментари Харесай

Черната Златка заприлича на Николета, фенове не могат да я познаят

„ Това Черната Златка ли е или Николета Лозанова?” - подобен въпрос задават феновете на плеймейтска плът, които не могат да разпознаят към този момент коя – коя е, поради новите усъвършенствания на Димитрова.


Черната Златка е изкопирала формата на лицето, скулите, устните на НиЛо, опитите да изкопира носа й, явно, не престават. От години се приказва, че половинката на Михайлов се е възползвала от услугите на пластичната хирургия за носа, брадичката, скулите и зъбите, само че кое от всичко е правилно, не се знае, написа "Таблоид ".

Мургавата бургазлийката не отстъпва на Лозанова по брой корекции – изпъкнали скули, изпилена брадичка, ботокс, две интервенции на носа, хилурон в устните, скулите и челото са единствено част от подобренията й.



„ Мис Плеймейт” 2009 за първи път легна под ножа малко след спечелването на състезанието на „ Плейбой”. Тогава Златка си сложи общо 400 кубика силикон в бюста, по 200 във всяка гърда.



* Златка на състезанието Мис Плеймейт 2009



* Златка, 2010-а

През септември 2011 година брюнетката още веднъж се довери на обичания си еластичен хирург доктор Ангел Енчев за ринопластика. Златка побърза да се оправдае, че не си харесва нослето. Същата година изкусителката оперира и корема, само че не по естетически, а по крепко словни аргументи. Не мина доста време и секс бомбата още веднъж легна на операционната маса - през юли 2012 още веднъж резна обонятелния си орган. Същата година претърпя уголемявана на бюста №2, тъй като остарелият към този момент бил прекомерно дребен. Така Димитрова се тунингова с по 420 кубика силиконов имплант във всяка „ бомба”.



Преди Великден някогашната на Благой Иванов – Багата дотърча за следващата, само че най-вероятно не и последната намеса на бюста. „ Нов силикон за летния сезон “ написа в обществената мрежа бургазлийката и смени циците си онлайн пред петимни за простотии консуматори на обществената мрежа. Вече е наблъскала повече от кило подплънки - 1170 кубика и в този момент се разхожда с гърди размер XXL.

New silicone #breast for the new summer season, with Dr.E! 906090 @dr.906090 @zlatka_dimitrova

A post shared by ZLATKA DIMITROVA (@zlatka_dimitrova) on Apr 3, 2018 at 8:25am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР